Whatsapp Ons
Klantenservice

Over ons

Over ons:

Eerst de gasten, dan de kwasten
Hey artistiekeling, wat leuk jou hier te zien. Zo te zien ben jij wel benieuwd naar wie wij zijn. Penselen.nl bezorgt al sinds 2013 de fijnste penselen en art supplies bij je thuis, maar sinds 2020 is het penseeltje, uh, stokje overgenomen door Jurjen Troost. Sindsdien staat Jurjen en zijn team elke dag (ja, echt elke dag) voor je klaar om jou en je kunstwerken verder te helpen. Penseelproblemen, art supply struggles, materiaalmoeilijkheden of gewoon op zoek naar toffe tips? Jurjen en kornuiten are here to help! Stuur ze een appje op 0620986987 en je hebt binnen een dag antwoord, da’s wel zo makkelijk en persoonlijk.
Merk je alles van
Penselen.nl heeft een ruim aanbod penselen van verschillende merken. Da Vinci, Winsor & Newton, Royal Talens, Panart, Raphael; je vindt ze allemaal terug in onze webshop. Mis je iets? Laat het ons weten!
Bullet Sound Studio
De kunst van het samenwerken
In het altijd mooie Amersfoort vind je Kunstkader, waar penselen.nl gevestigd is. Kunstkader is een echte hotspot voor zo’n beetje alles wat met beeldende kunst te maken heeft.
Naast allerlei inspirerende ateliers en werkruimtes zit er in Kunstkader ook een fysieke art supply store en een ambachtelijke lijstenmakerij, waar penselen.nl mee samenwerkt. Hierdoor ben je bij penselen.nl ook aan het goede adres als het gaat om schilderbenodigdheden zoals verf, doeken en inlijstingen.
Bij Kunstkader kun je overigens ook je schilderhart helemaal uitstorten met verschillende cursussen. Het is het langskomen in ieder geval zeker een keer waard, al is het maar voor een inspiratieboost. Voel je van harte welkom op Nijverheidsweg-Noord 90. We zien je daar!