Whatsapp Ons
Klantenservice

Interessante links

Op deze pagina vind je interessante links met betrekking tot art en die allemaal gelinkt zijn aan penselen.nl

Opzoek naar een leuke schilderworkshop? op schildercursus.nl vind je tientallen workshops met betrekking tot creatieve hobby’s. Je kunt er schilderen met aquarel, olieverf, acryl en gouache, maar ook met alcoholmarkers, textielverf en schilderen op water. Je kunt met je vriendinnen groep een leuke dag plannen en tegen een goede, eerlijke prijs:

http://www.schildercursus.nl

Penselen.nl is gevestigd in de kunstkader gebouw en daar bevind zich ook Mono art supplies.

Verf, inkt, papier, klei, pigmenten, penselen, potloden, spuitbussen, schildersdoeken en -ezels: je vindt het allemaal bij Kunstkader art supplies

http://www.monoartsupplies.nl

Kunstlijst.nl heeft een eigen lijstenmakerij met een ruim assortiment lijsten, vakkundige mensen en scherpe prijzen:

http://www.kunstlijst.nl

Atelier kunstmagazine richt zich op kunstliefhebber met een passie voor tekenen, schilderen en met een brede belangstelling voor kunst. Artikelen met een educatief karakter, verhalen over kunst en kunstenaars en de driemaal per jaar uitgeschreven teken of schilderwedstrijd maken Atelier tot een begaanbaar en gevarieerd kunstmagazine. Atelier is het kunstblad van Nederland voor de ondernemende kunstliefhebber die zijn passie voor tekenen en schilderen met veel plezier in de praktijk brengt.

https://www.ateliermagazine.nl/

Opzoek naar betaalbare alcoholmarkers? Bij alcoholmarker.nl kunt u terecht voor Spectra ad markers, maar ook sets van Copic, Winsor&Newton Promarker ontbreken niet. Verder is het assortiment aangevuld met vele soorten papier en fineliners:

http://www.alcoholmarker.nl

Iris Frederix is een autonoom kunstenares met een realistische stijl van schilderen. Haar werk wordt beschreven als klassiek, fris en chique en is opgenomen in privécollecties en verschillende bedrijfscollecties in binnen- en buitenland. Ze is landelijk bekend van het programma ‘Project Rembrandt’ waarin ze als coach leerling kunstschilders bij staat. Ook geeft ze masterclasses in haar atelier in Utrecht. Nu start ze met online lessen en hebben wij van penselen.nl in samenwerking met Iris een prachtige collectie art materialen bij elkaar gezocht om het beste uit jezelf te halen.

https://www.penselen.nl/product-categorie/iris-frederix/

http://www.irisfrederix.com

Anouk Bijsterbosch is een schilder die zich inzet voor de realistische traditie: figuren, portretten en landschappen. Ze werkt met natuurlijk licht, live modelopstellingen en en-plein-air. Haar werkplek De Florence studio is een Klassiek Atelier in Apeldoorn waar je wekelijkse sessies en workshops in tekenen en schilderen kunt volgen. Hier kan je een paar prachtige penselen pakketten vinden persoonlijk door Anouk uitgezocht.

https://www.penselen.nl/product/florence-studio-meesterkopie-selectie-extended-versie-penselen-set/

https://www.anoukbijsterbosch.com

Mo Tuncay met artiesten naam: Paschamo. geboren in het kleine stadje Denizli, Turkije, waar zijn reis begonnen is.. Als jongen speelde hij graag buiten, kijkend naar de kleuren en figuren van de natuur. Gedreven door nieuwsgierigheid en de behoefte om zijn leven tot het uiterste te leven, verliet hij op 22-jarige leeftijd zin familie en ging naar Nederland. Na jaren hard werken en een eigen gezin stichten, werd hij gesloten en rusteloos. Hij kan je niet vertellen hoe opgewonden hij was toen die de schilderkunst ontdekte! Alsof al zijn levenservaringen tegelijk uitgedrukt wilden worden. Nog steeds houden mensen van de energie en passie in zijn schilderijen en de manier waarop hij zijn en de mensen hun dromen kleurt. Daarom kun je zijn schilderijen over de hele wereld vinden, van de VS tot Australië. In samenwerking met penselen.nl heeft hij een paar prachtige penselen in een pakket gevoegd waarmee jij je creaties werkelijkheid kan laten worden.

https://www.penselen.nl/product/paschamo-large-works-acrylic-brush-set-extended/

https://www.motuncay.com/