• Snelle levering

     

  • Gratis thuisbezorgd

    Vanaf € 25,- in Nederland

  • Winkelwagen

Over ons

 

Penselen.nl is een webwinkel, met dezelfde service als in een fysieke winkel. Naast het enorme assortiment van duizenden penselen biedt penselen.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 


Veilig betalen
Bij penselen.nl kun je op veel verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDeal of met een creditcard. Daarnaast kun je voor het betalen van je bestelling ook gebruik maken de Seesle cadeaubon voor kunst. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving.

Garantie
Voor alle artikelen gelden de fabrieksgaranties.  Als een artikel onverhoopt niet perfect wordt afgeleverd of dat het kapot gaat,  gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een passende oplossing.

Retourservice
Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen, maar gebeurt het toch dan kun je het artikel binnen 14 dagen terugsturen (ongeschonden en in de originele verpakking). Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag aan je terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden aanvullende voorwaarden (zie hier).